Ja han finalitzat les obres de rehabilitació de cal Fanxico de Bolvir on, des d’ara, s’hi apleguen diversos equipaments municipals. Un nou auditori, la biblioteca, el consultori mèdic i una sala polivalent s’han situat en aquesta emblemàtica finca que data del 1845 i està situada a tocar del consistori i molt a prop de l’escola i el poliesportiu.

Els treballs van començar a finals del 2016, quan es va enderrocar completament l’antiga estructura que s’ha tornat a aixecar seguint el mateix model ja que es tracta d’una finca catalogada. A més, s’ha ampliat la part del darrere del recinte per guanyar més espai.
Es tracta d’un edifici de dues plantes que es convertirà en el principal equipament social i cultural del municipi. Just davant hi ha projectada la futura plaça major de Bolvir.

Recordem que el projecte de rehabilitació dels porxos de cal Fanxico compta amb un pressupost d’1,6 euros finançats per l’ajuntament de Bolvir i pels fons europeus Feder.
La situació actual no permet fer la inauguració de les instal·lacions però des del consistori confien en poder-la organitzar més endavant. Igualment, també s’espera que l’equipament pugui acollir aviat activitats socials i culturals.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR