L’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer) i l’ajuntament de la capital cerdana han lliurat el Premi AUCer-Vila de Puigcerdà a la millor estudiant de de la comarca del curs 2019-2020. La guardonada ha estat l’Alba Pérez Marginet, de Bellver, que ha rebut una dotació econòmica de 1.700 euros per finançar els seus estudis universitaris.
Malgrat que enguany es va haver de suspendre la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà per raons sanitàries, l’AUCer i el consistori han decidit mantenir aquest reconeixement que premia l’esforç i l’excel·lència en els estudis.

L’Alba, amb un 9,51 de mitjana, ha estat la millor estudiant de Cerdanya. Ha finalitzat els estudis de Batxibac a l’INS Pere Borrell de Puigcerdà i està a punt de començar el grau universitari.

Des de l’AUCer han agraït el suport dels patrocinadors i de l’ajuntament de Puigcerdà.
Recordem que aquest premi es lliura habitualment durant el sopar que té lloc dins la setmana universitària. Aquesta vegada, l’acte s’ha fet a la sala Sebastià Bosom de l’Arxiu Comarcal, tot respectant les mesures de prevenció de contagis.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT AUCER – ALBA PÉREZ MARGINET, GUANYADORA PREMI AUCER