Dues empreses han mostrat interès per operar vols regulars des de l’aeroport Andorra-La Seu, segons ha explicat el ministre andorrà de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo. Tan sols ha transcendit la nacionalitat de les companyies, que són espanyola i francesa. Val a dir que de moment no hi ha cap confirmació que sigui efectiva la intenció d’operar en aquesta instal•lació.
Gallardo ho valora de manera molt favorable l’interès de les empreses, i encara més tenint en compte l’actual context de crisi que està afectant especialment les companyies aèries. Pel dirigent andorrà, la situació actual no perjudica la infraestructura pirinenca ans al contrari, assenyala que el fet s’ofereixin vols regulars, perquè s’apunta que aquestes empreses tenen avions disponibles i volen “apostar per noves rutes” que siguin sostenibles.
Segons ha detallat Jordi Gallardo les dues companyies sol•licitants tenen “experiència” i coneixen les característiques i l’evolució històrica de l’aeroport. Per això, ja podrien posar en marxa rutes de cara a aquesta temporada vinent d’hivern. El govern d’Andorra, tanmateix, espera que l’operativa s’allargui tot l’any i que no es limiti només a la temporada de neu.