El Camí de Sant Isidre de Castellciutat s’ha obert a la circulació aquest dissabte. El carrer estava talalt al trànsit des del passat mes de gener, a causa de les obres d’arranjament i eixamplament. L’actuació serveix per consolidar el camí, i garantir-ne l’estabilitat després del despreniment del talús que suportava el ferm del vial.

Els pressupost inicial dels treballs és de 222.000 euros. La via d’un únic sentit de circulació té una amplada de 4,40 metres. A més, compta amb la construcció d’una vorera de dos metres per als vianants.

Amb l’obertura del Camí de Sant Isidre, el carrer de Jacint Verdaguer torna a tenir el mateix sentit de circulació que tenia abans dels treballs, és a dir, amb sortida a l’N-260 des de la plaça de l’Arbre.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL