La Vall de Boí confia que aquest estiu el turisme de proximitat serà un punt clau per a la revitalització turística de la vall. Sembla indicar que els indrets poc o gens massificats, com són els destins de muntanya, seran una elecció majoritària.

Precisament ja hi ha hagut reserves i interès pel territori. Un exemple en són les festes de les falles, que algunes, les que queden més pròximes al calendari, han hagut de ser anul·lades per la impossibilitat de garantir les mesures de seguretat, ja que han rebut força demandes d’assistència.
Aquest dijous a més, obre portes un altre emblema també Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, l’església de Sant Climent de Taüll. El primer temple romànic de la Vall de Boí que torna a obrir al públic.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ