Anna Palma no seguirà vinculada al Sedis Bàsquet la temporada 2020-2021. La jugadora alt urgellenca no ha acceptat l’oferta de renovació segons ha fet públic el club. Palma ha decidit emprendre nous camins lluny de la Seu d’Urgell. L’aler ha estat dues temporades consecutives amb el Cadí la Seu, amb qui va debutar a la Lliga Femenina Endesa la temporada 2018-2019. L’any abans, el curs 2017-2018 havia estat jugadora de l’equip barcelonès Segle XXI a la lliga femenina 2.
D’altra banda, el club alt urgellenc espera tancar la continuïtat d’Ariadna Pujol, seria la quarta temporada que Pujol vestiria la samarreta blanc-i-blava. La jugadora ha anat agafant protagonisme dins l’equip en els darrers tres anys. A més, aquesta temporada ha fet un pas endavant, juntament amb Laura Peña, en part, per la lesió de la base Yurena Díaz. En els darrers dies, el Sedis ha assegurat la continuïtat de Peña fins al 2022. La feina als despatxos no s’atura per construir l’equip per a la temporada vinent.