L’IDAPA, els consells comarcals de l’Alt Pirineu, el Conselh Generau d’Aran, els Parcs Naturals de l’Alt Pirineu i del Cadí Moixeró, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estanys de Sant Maurici, Grups d’Acció Local, representants de les iniciatives de promoció del producte local i agrupacions d’elaboradors han unit esforços per fer front a la crisi sanitària i han constituït el Grup de treball de Producte Local de l’Alt Pirineu i Aran per fer una crida al consum compromès.

La idea del grup és coordinar esforços entre els diferents territoris i donar suport al sector agroalimentari i els vinculats proposant línies de treball conjunt però mantenint l’especificitat de cada zona.

El grup ja dissenya noves línies de treball per comercialitzar, distribuir, promocionar el producte i formar-se.
sompirineu.cat/producte-local

Parlen al vídeo: PERE PORTA, DIRECTOR IDAPA