Aquest dissabte arrenquen les semifinals de la lliga nacional d’hoquei gel 2019-2020. Els dos equips sènior han pogut classificar-se per a disputar els play-off i estan a punt de saltar a la pista i donar-ho tot.
Els nois de Barnola jugaran a casa contra el totpoderós Barça, favorit a guanyar el títol. Els blau granes han perdut només tres partits durant la fase regular i han quedat primers de forma molt destacada. Dues setmanes després d’assaltar la pista ceretana, els jugadors de l’equip de la capital catalana tornaran per emportar-se el primer punt de l’eliminatòria de semifinals. La setmana següent es jugarà a Barcelona el segon partit i un tercer de desempat si calgués. Es repeteix la semifinal catalana un any després però amb el factor pista intercanviat.
El Puigcerdà necessita que la grada s’ompli per intentar crear un ambient que encomani l’equip i pugui intentar plantar cara a un rival molt fort. Amb l’equip al complet però amb poc ritme de partit, l’empenta de l’afició pot ser decisiva per fer guanyar confiança.
L’equip femení, per la seva banda, viatjarà a la pista de les màximes favorites, invictes a la competició i campiones dels títols les darreres temporades, SAD Majadahonda. Després de la victòria en la darrera jornada el rival va impugnar el partit per un error de banqueta i es va sancionar al club amb la pèrdua del mateix i un punt. Aquesta sanció va condemnar a l’equip a la quarta posició i a creuar amb l’equip que ningú volia. Així que les semifinals seran amb el pitjor rival possible però amb la voluntat de plantar-li cara.