El cartell de l’alumna Aleksandra Soroka de l’escola de la Guingueta d’Ix ha estat escollit guanyador de la segona edició del concurs de cartells del Cerdà de l’Any i, per tant, serà la imatge de l’edició d’enguany. L’arxiu Comarcal ha acollit dissabte l’entrega de premis, on s’han distingit els tres millors dibuixos d’entre els prop de 900 treballs presentats. Des de l’organització s’han mostrat molt satisfets d’aquesta participació.

Laia Díaz de l’escola Jordi Pere Cerdà de Sallagosa i Marina Bover de l’INS Pere Borrell han guanyat el segon i tercer premi.

L’Institut d’Estudis Ceretans va impulsar l’any passat aquest concurs amb l’objectiu de donar a conèixer el certamen del Cerdà de l’Any als més joves. S’adreça a alumnes d’entre 8 i 16 anys de les escoles de l’Alt i la Baixa Cerdanya i l’únic requisit és plasmar algun element, lloc o símbol típic de la comarca.

Parlen al vídeo: MARIA TERESA LICCIARDI, COORDINADORA CERDÀ DE L’ANY