El Parc natural de l’Alt Pirineu està reparant durant aquests dies els desperfectes ocasionats a la zona pel temporal Glòria. Els veïns i veïnes del territori, els visitants i els ajuntaments han col·laborat activament en identificar punts estratègics afectats amb l’aplicació de mòbil “Alt Pirineu, Deixa’t Guiar”.
Els treballs principals són neteja de pistes, retirada d’arbres caiguts i de senyalització afectada, i a mesura que es fongui la neu es treballarà a cotes més altes fins a la primavera. Els importants gruixos i la humitat de la neu van produir caigudes de branques i arbres que han impossibilitat el pas de vehicles per diverses carreteres i pistes de muntanya. El camí de Llavorsí a Tírvia dins de la ruta de l’Últim, àrees d’esbarjo o la ruta de Gerri de la Sal al Santuari d’Arboló són algunes de les zones afectades. També el refugi de Comes de Rubió que es preveu reobrir aquest cap de setmana.