Aquest dijous al matí han començat a instal•lar-se les noves mesures de protecció al tram de la nacional 260 on es va produir despreniment fa tot just una setmana. Hi ha de dos mil metres quadrats de talús afectat, dels quals gairebé la meitat cal reforçar-los amb una segona xarxa.

A la calçada es continua donant pas alternatiu, i no hi ha data prevista per reobrir els dos carrils.

Davant la reclamació del consistori alt urgellenc per la creació d’un projecte de millora integral de l’Eix Pirinenc, el delegat del govern espanyol a Lleida ha subratllat la necessitat d’aprovar els pressupostos de l’estat.

Ha assegurat que els pressupostos espanyols de l’any passat que no es van aprovar contemplaven una partida d’un milió d’euros destinats a elaborar estudis informatius per a les carreteres de titularitat estatal de la demarcació de Lleida.

Parlen al vídeo: JOSÉ CRESPÍN, SUBDELEGAT DEL GOVERN ESPANYOL A LLEIDA