El Cadí La Seu ha encaixat la quarta derrota consecutiva a la lliga, aquest dissabte a casa contra el Gernika. Un mal tercer quart de les urgellenques les ha condemnat a perdre el desè partit en la competició regular.
La primera meitat però ha estat igualada, amb molt contacte en el joc. El primer parcial s’ha tancat per 17 a 21, i el segon per 12 a 14. Pel que al descans les visitants tenien un avantatge de 6 punts.
A la represa, el Gernika s’ha imposat, tant en el joc ofensiu com defensiu. Amb un clar domini en el rebot. Un parcial de 8 a 23 punts, on Dietrick i Milic han estat els malsons anotadors de les urgellenques.

Amb vint punts de diferència al marcador, gir en el guió urgellenc. El Cadí La Seu s’ha mostrat intens en defensa, i liderades en l’encert de Marina Lizarazu, en el seu primer partit a la lliga a casa, i Jovana Nogic. Les urgellenques han anat retallant distàncies al marcador. La diferència era de 5 punts a poc més d’un minut del final. Un parcial de 30 a 16. Les urgellenques han reaccionat, però tard per capgirar el marcador.

El resultat final ha estat de 67 a 74. La màxima anotadora del Cadí ha estat Jovana Nogic amb 15 punts, i per a les basques, Nikolina Milic amb 21 punts.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU