Les diverses entitats i associacions de Tremp s’han bolcat aquest cap de setmana en l’organització de multitud d’activitats de recollir fons per la Marató de TV3, en aquesta ocasió dedicada a les malalties minoritàries.
Des de dissabte al matí, diferents llocs del poble van acollir actes. L’Associació de dones Rosa d’Abril, ha aconseguit prop de 400 euros amb la tradicional venda de pastissos casolans.

S’han fet activitats per a tots els públics i edats. Caminades, xocolatades i la Casa del Sol Naixent va preparar un joc.

Ja és tradició que els dies previs a la Marató s’organitzin esdeveniments que, no només van destinats a recollir fons, també a conscienciar sobre la necessitat d’investigar per trobar cura a aquestes malalties.

Parlen al vídeo: TOÑI PUJOL, ASSOCIACIÓ DE DONES ROSA D’ABRIL – ALÍCIA DOSANTOS, LA CASA DEL SOL NAIXENT