Última setmana per visitar l’exposició de fotografies de Rocaviva al Museu Cerdà de Puigcerdà. Es tracta d’un conjunt de quaranta imatges a tot color on s’aprecien els racons d’aquest espai natural i cultural situat a Músser, al terme de Lles de Cerdanya.
Els autors són els fotògrafs José Antonio Ríos i Montserrat Dolz els quals s’han desplaçat, al llarg d’un any, en aquest indret. Són membres de l’Associació Fotogràfica de Parets del Vallès i la Federació Catalana de Fotografia.
Rocaviva consta d’unes 600 escultures esculpides a la roca per l’artista local Climent Olm, feina que ha desenvolupat al llarg de gairebé tres dècades. L’entorn es planteja com un espai per a la reflexió, contacte amb la natura i retrobament amb un mateix. A més, cada fotografia està acompanyada d’un petit text escrit per Olm, el qual ha volgut explicar breument l’escènica de cada peça.
L’exposició fotogràfica es podrà visitar a la primera planta del Museu Cerdà fins aquest diumenge.