Per primera vegada la Intersindical CSC té representació en una empresa de l’Alt Urgell. Aquest sindicat ha guanyat les eleccions al Comitè d’Empresa de la Fundació Sant Hospital de La Seu d’Urgell. Ha obtingut 73 vots pel que els permetrà tenir 4 delegats.

La transparència és la primera proposta de la seva candidatura.

Altres punts que inclouen la gestió professional.

Així com la igualtat de drets del treballador.

També amb 4 representants, hi ha UGT, que ha obtingut 68 vots. Amb un delegat s’ha quedat Comissions Obreres, que ha rebut 15 vots. I el col•lectiu metges no tindrà representació al Comitè d’Empresa, en aconseguir 11 vots. En total, han votat 166 treballadors dels 252 censats, pel que situa la participació en el 65%.

Parlen al vídeo: FERNANDO SALLERES, REPRESENTANT INTERSINDICAL CSC – JAVIER ZAMARREÑO, REPRESENTANT INTERSINDICAL CSC