L’ajuntament de Bolvir ha renovat recentment la senyalització horitzontal del municipi, amb l’objectiu de millorar la seguretat i la convivència entre vianants i vehicles. Una de les primeres actuacions s’ha fet als camins rurals, concretament, al camí de Talltorta, ja que és un vial molt utilitzat i on sovint els conductors excedeixen el límit de velocitat.

A més de senyalitzar el límit de velocitat, també s’han remarcat els passos de vianants, els cediu el pas o els stops, sobretot a les entrades i sortides dels nuclis urbans i de les zones residencials. L’equip de govern ha delimitat, també, les places d’aparcament d’algunes zones de Bolvir, com al carrer Camp de l’Areny, on hi ha el poliesportiu municipal.

Per altra banda, també s’ha aprofitat per pintar el mobiliari urbà, com bancs, faroles o testos.

Tot plegat ha suposat una inversió d’uns 50.000 euros.

Parlen al vídeo: ROSA GIRVÉS, REGIDORA AJUNTAMENT BOLVIR