Una crema de palets de fusta i pneumàtics en un tram de la línia del tren de Rodalies R3 ha obligat aquest dilluns a interrompre el servei, en un punt proper a Puigcerdà. L’acció ha estat impulsada pel CDR de Cerdanya, tal com ha reivindicat a través del seu compte de Tuiter.

L’incident s’ha produït al voltant de dos quarts d’onze del matí. El tren que havia sortit poc abans de l’estació de La Tor de Querol ha hagut d’aturar-se uns 30m a l’estació d’Urtx a l’espera de que s’extingissin les flames i es restablís el servei.

No és la primera vegada que el CDR de Cerdanya impulsa una acció així per protestar contra la sentència del procés. El passat 15 d’octubre ja es van cremar pneumàtics al mateix punt de la R3.

I no només a Cerdanya s’han registrat accions semblants des de la sentència. El servei de trens ha patit 30 boicots en els últims dies.

Per altra banda, el CDR cerdà ha demanat a la Policia Nacional que abandoni la caserna de Puigcerdà. Volen aprofitar les instal·lacions per situar-hi un Ateneu Popular. Aquest dijous a les 8 del vespre convoquen a tothom per tal d’ajudar el cos en la mudança. Per això demana que es portin caixes.