La primera edició del Congrés Interpirinenc de Mitjans de Proximitat ha tancat amb èxit. La trobada celebrada La Seu D’Urgell, hi han participat 180 professionals de la informació i la comunicació. Una xifra que dobla les previsions inicials dels organitzadors.
Les ponències s’han centrat en tres eixos temàtics: el model de negoci, la tecnologia i la creació de comunitats, i com a comú denominador comú ha estat el paper cabdal dels mitjans de proximitat en el món local.

Davant el bon balanç d’aquesta priemra edició, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació assegura la continuïtat del congrés.

Les conferències han estat la principal activitat de la jornada, tot i que l’objectiu de la trobada ha estat fomentar un espai d’intercanvi d’experiències entre els professionals del sector.

Parlen al vídeo: JOSEP RITORT, SECRETARI GENERAL DE L’AMIC