Malgrat la manca de bolets al bosc, la Fira Boletus d’Isona ha comptat aquest cap de setmana amb una gran afluència de visitants en totes les activitats. El concurs de cistelles de bolets ha quedat molt lluït amb la imaginació que hi ha posat totes les colles participants.

La dissetena edició de la fira Boletus ha estat també un aparador dels productes agroalimentaris i artesanals del municipi i de la comarca. Precisament el diputat al Parlament, Ferran Civit, ha proposat en la seva visita a la fira, un nou enfocament tenint en compte la riquesa vitivinícola del territori.

L’actor local Ivan Caelles ha estat l’encarregat d’inaugurar el certamen, on s’ha fet activitats per als més menuts, tallers de cuina amb bolets i corder, sortides al bosc i, dissabte el Boletast i el Festibolet.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, ALCALDESSA D’ISONA I CONCA DELLÀ – FERRAN CIVIT, DIPUTAT PARLAMENT DE CATALUNYA