Carles Fortuny-Carles Jiménez (Lancia Beta Coupé) han aconseguit la victòria en la tercera edició del rally Comtat de Cerdanya, que s’ha disputat divendres i dissabte i que ha tingut la sortida i l’arribada a Alp. David Garrigolas-Albert Fàgregas amb un Golf GTI han finalitzar segons, mentre que el tercer lloc ha estat per Aymeric Sánchez-Guilhem Sanchez amb un Opel Kadett GSI). Fins el darrer tram no s’han decidit les cinc primeres posicions.
Les carreteres del nord de Girona, Lleida i Barcelona han estat l’escenari de la prova, de 700 km en total, dividits en dues etapes i 21 trams.
En aquesta tercera edició, els recorreguts han estat secrets fins poc abans de donar el tret de sortida des del carrer Mancomunitat d’Alp. La base de la prova, el sopar i l’entrega de premis han estat al Palau d’Esports i Congressos d’Alp.
La convocatòria general de divendres passat va fer que dels 33 inscrits inicialment, finalment fossin 25 els cotxes que han participat en el rally.
Cerdanya Racing, organitzadors de la prova, ja pensen en la propera edició, que com sempre tindrà lloc a la tardor.