L’empresari Rafa Fuertes ha estat l’única oferta presentada per a l’adquisició del complex hoteler de l’estació d’esquí de Boí Taüll, de manera que el més provable és que en sigui l’adjudicatari final. Això implica que els hotels Romànic, Taüll i el bloc d’apartaments La Solana del Pla de l’Ermita aquesta temporada obriran les seves portes amb el mateix propietari que l’hotel Augusta. Una notícia molt ben rebuda a la comarca i a la Vall de Boí. Nil Monsó, tinent alcalde de la Vall de Boí, comenta que és una molt bona notícia i que respiren alleujats de saber que després que Ferrocarrils de la Generalitat assumeixi la gestió de l’estació d’esquí, ara també es garanteix la continuïtat del ressort.
Des del consell comarcal de l’Alta Ribagorça, la seva presidenta, Maria José Erta, també ha mostrat la seva satisfacció per la notícia, ja que considera que l’estació és el pulmó de la comarca, i ha remarcat la importància que sigui una mateixa empresa que es quedi els tres complexos i que a més se subrogui els treballadors, ja que són els que coneixen de primera mà el funcionament. També destaca que l’empresa que ho explotarà ja és coneixedora del territori.