La palista urgellenca Núria Vilarubla s’ha classificat per a les semifinals amb el desè millor temps a la segona jornada de classificatoris de la Copa del Món de la Seu d’Urgell. Klara Olazaval també ha passat a semifinals a la primera mànega en setzè lloc. Les dues clares favorites en la categoria de canoa femenina, Jessica Fox i Mallory Franklin, han aconseguit els millors registres.

Per a les semifinals de dissabte i diumenge es traçarà un nou recorregut. Així l’encara Vilarubla.

Pel que fa a la categoria de canoa masculina, el millor temps l’ha fet l’eslovè Jakub Grigar. A la primera mànega, dos palistes espanyols també han passat a semifinals, Joan Crespo i David Llorente, amb el setè i novè lloc respectivament.
A la sessió de classificatoris de divendres al matí l’han presenciat infants de centres educatius de La Seu que s’han apropat al Parc del Segre per viure la competició de primera mà.
A la tarda s’han decidit els semifinalistes en la modalitat de descens esprint amb les categories masculina i femenina de canoa doble.

Parlen al vídeo: NÚRIA VILARUBLA, PALISTA MODALITAT ESLÀLOM CANOA