Aquest diumenge s’inaugurarà oficialment el campionat del món de Piragüisme d’Aigües Braves a La Seu d’Urgell. Les delegacions dels diferents països ja estan instal·lades, la majoria, a la capital de l’Alt Urgell. Un esdeveniment que fa que l’ocupació hotelera sigui gairebé del 100%, pel que pel sector s’ha allargat un mes la temporada d’estiu.

Els esportistes ja fa temps que tenen interès amb les instal·lacions del Parc del Segre. Alguns d’ells han fet la pretemporada a la Seu d’Urgell per poder conèixer el terreny de cara a la celebració de la competició que comença el dia 25 i acabarà el 29 de setembre.

El principal al·licient de la competició és que s’hi decidiran el 80% de places per a la competició d’eslàlom dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Parlen al vídeo: MIQUEL ÀNGEL SÀNCHEZ, PRESIDENT DE L’ASSOCIACIÓ D’HOSTELERIA DE L’ALT URGELL