Puigcerdà ha quedat novament inclosa en la llista de capitals de la demarcació on la Cambra de Comerç de Girona organitzarà entre els mesos de setembre i novembre un programa de tallers i cursos especialitzats en l’impuls del comerç i el turisme local.

Entre les propostes formatives de la Cambra hi ha jornades sobre interiorisme comercial, comerç electrònic, neuromàrqueting, feng shui per al comerç, creativitat comercial, Instagram, estratègies de fidelització i fotografia aplicada al comerç digital i les xarxes socials, segons ha enumerat la mateixa institució.

A més de Puigcerdà, els tallers també es faran a Figueres, Banyoles, Hostalric, Castelló d’Empúries, l’Estartit, l’Escala, Llançà, la Jonquera, Roses i Blanes.

La directora de l’àrea de comerç i turisme de la Cambra de Comerç de Girona, Núria Pascual, ha apuntat que aquesta formació és clau per a la revalorització i potenciació dels establiments locals a l’hora de competir amb el mercat global.

Recordem que Puigcerdà acull de manera periòdica aquest pla de formació per als comerciants.