El ple de l’Ajuntament de La Seu d’aquest dilluns ha demanat que s’anul·li l’ordre del president del tribunal superior de Justícia de Catalunya sobre la protecció de les seus judicials amb els mossos d’esquadra, gràcies als nou vots de l’equip de govern. Compromís per la Seu ha demanat transaccions, però Junts i Esquerra, no ho han acceptat.

La CUP, abans del ple, també ha demanat modificacions que no s’han dut a terme, pel que finalment s’han abstingut. Al·legant que comparteixen l’objectiu però no la justificació.
Un altre punt calent del ple ha estat la moció sobre els menjadors escolars que ha presentat el grup de Compromís per la Seu, on aseguren que s’ha privatitzat aquest servei i han lamentat la privatització del servei i la falta de transparència en els tràmits. Per la seva banda, Junts i Esquerra, hi han votat en contra.

La CUP hi ha donat suport, mostrant un clar posicionament en contra de la privatització de la gestió d’aquest servei escolar.

En aquesta sessió també s’han aprovat els comptes generals de l’Ajuntament de l’any 2018, amb els vots en contra de Compromís i l’abstenció de la CUP.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL – ÒSCAR ORDEIG, COMPROMÍS PER LA SEU – XÈNIA ANTONA, CUP