Ester Capella, consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, ha presidit aquest dissabte l’acte institucional de la Diada a l’Alt Pirineu i Aran i ho ha fet en un indret ambaixador del patrimoni del país com és l’església romànica de Sant Climent de Taüll, a la Vall de Boí.

L’acte ha començat amb la projecció del video mapping de Sant Climent a dins de l’església, després, a fora, el grup d’acordions diatònics de la Ribagorça, els Ribatònics, ha ofert un concert i seguidament les diferents autoritats i entitats han fet l’ofrena floral.
La consellera també s’ha referit a la sentència que s’està esperant.

I ha fet una crida a la participació cívica, pacífica però massiva en els diferents actes d’aquesta diada i a la manifestació de Barcelona.

Parlen al vídeo: ESTER CAPELLA, CONSELLERA DE JUSTÍCIA