L’ANC Alt Urgell està ultimant l’organització d’autocars per assistir a la concentració de la Diada Nacional de Catalunya., que enguany porta per lema Objectiu Independència. A una setmana vista de l’11 de setembre, l’entitat té previstos 4 autocars.

El desplaçament es farà el mateix dia 11, a les 9 del matí, des de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell. I recollint els participants de la resta de la comarca amb parades a Organyà, Coll de Nargó i Oliana.

La manifestació d’11 de setembre és l’única concentració que les persones interessades a desplaçar-se amb autocar han de comprar tiquet.

Tanmateix, la majoria dels assistents opta pel cotxe privat.

L’Alt Urgell té assignat el Tram 20, a la cruïlla de la Gran Via amb el carrer de Villarroel.

Parlen al vídeo: MARIA MAS, Presidenta ANC Alt Urgell