El Museu Cerdà de Puigcerdà acull aquests dies les darreres conferències de l’onzena edició de ‘A l’estiu Recerca’t’ que organitza el Grup de Recerca de Cerdanya. Durant els mesos de juliol i agost s’han programat 8 conferències de diferents temàtiques, així com altres activitats culturals com presentacions de llibres. Aquest dilluns a la tarda ha estat el torn del periodista Abel Gallardo, qui ha parlat sobre els mitjans de comunicació comarcals.

Aquest dimarts, el mateix espai ha acollit una xerrada sobre Incendis i Canvi Climàtic al Pirineu, a càrrec de Jordi Oliveres i dimecres Maria Bover parlarà d’espècies exòtiques. Com sempre, les conferències comencen a les set de la tarda, són gratuïtes i deixen un espai de debat entre ponents i públic.

Ja al setembre, concretament el dia 7, tindrà lloc a Prullans l’entrega dels premis Sebastià Bosom i Josep Egozcue-Vila de Puigcerdà. Aquest acte posarà punt i final a les activitats d’estiu del Grup de Recerca cerdà.