L’associació Universitària de Cerdanya ja ho té tot a punt per a la 21a edició de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà, que tindrà lloc del 15 al 19 de juliol. Enguany l’entitat enceta una nova etapa amb 9 cursos i dos tallers. A més, també s’ha programat les jornades professionals que es celebren dins la setmana universitària i que cada vegada tenen més pes. Enguany a la 19a jornada de la Professió Mèdica i a la 3a edició de la jornada de professió farmacèutica s’hi afegirà la dedicada a la mediació en salut.

Pel que fa als cursos, l’entitat n’ha programat de diverses temàtiques i sempre amb la intenció que agradin a un públic divers. El mindfulness, Beethoven, la guerra remença, la programació neurolinguística contra l’estrès laboral o la permacultura i, com a novetat, un curs sobre TDAH i autisme, són algunes de les temàtiques dels cursos d’aquesta edició.

Les fundacions Adis i Hospital de Puigcerdà, l’escola d’Administració Pública de Catalunya o el departament d’Agricultura tornen a col·laborar estretament amb l’organització de la setmana universitària.

A banda de la formació, l’associació té clar que cal seguir apostant per a les activitats obertes a tothom, com són la Nit dels Estels i jazz, la Nit de les Arts, on el públic gaudirà d’un espectacle de dansa contemporània, o la sortida de divendres, que enguany es farà a la solana de Bellver.

La conferència inaugural serà el 15 de juliol al vespre i anirà a càrrec del dr Santiago NIÑO Becerra i Esther Vera, directora del diari Ara s’encarregarà de la cloenda de divendres parlant de ‘periodisme entre soroll’.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT AUCER- MARI ÀNGELS TERRONES, VICEPRESIDENTA FORMACIÓ AUCER