Ja s’ha donat a conèixer el programa de la festa del Roser de Puigcerdà, que tindrà lloc del 18 al 22 de juliol. Un dels plats forts de la festa seran les propostes musicals. Enguany els vilatans i visitants podran escoltar, entre d’altres, a Doctor Prats, la Loca Histeria, Hotel Cochambre o les orquestres la Principal de la Bisbal i Selvatana.

Al cartell de la festa major tampoc hi falten les sardanes, les havaneres, gegants, el correfoc o els castells, a més de les activitats infantils i per als joves, com un espectacle de màgia, inflables, la nit jove o la festa holi. Les activitats més consolidades com el 22è campionat de botifarra, l’obra de teatre de la Inestable Ceretana o la puja refrescant fins a l’estany de dilluns tampoc faltaran aquests dies de celebració. Des del consistori han volgut remarcar la gran varietat d’activitats que presenta el programa, pensades per a totes les edats i gustos.

La Festa Major del Roser donarà pas a un seguit de propostes culturals, lúdiques i esportives de l’estiu, que s’allargaran fins a mitjans de setembre, com ara el 5è Festival Transfronterer d’Arts Escèniques, el 3r Festival de Música de Cerdanya o la desena edició del Festival Internacional de Cinema.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ – PERE TOR, REGIDOR SORTINT FESTES PUIGCERDÀ