Durant la presentació de les activitats que oferiran a l’estiu les estacions del grup Ferrocarrils s’ha donat a conèixer l’ampli ventall de propostes que té enguany La Molina. El complex va iniciar la temporada d’estiu el passat cap de setmana i, fins l’octubre, els seus reposables oferiran un seguit d’activitats per a tots els públics. L’oferta estrella d’aquest estiu a la Molina és el Bike Park, que compta amb un total de 15 circuits per a tots els nivells, amb gairebé 50 quilòmetres de recorreguts, el que el converteix en el més gran de tota la península Ibèrica.

Els visitants, a més, podran gaudir d’infinites activitats a l’aire lliure, com el Passeig en Telecabina La Molina, que és la via d’accés al Bike Park i la passejada ideal fins a la zona més alta de l’estació: el refugi Niu de l’Àliga. Supera un desnivell de 700 metres i permet la visió panoràmica de la Cerdanya.

Una altra proposta destacada és el Parc d’Aventura als arbres, que consisteix en diferents circuit per dalt dels arbres amb tirolines i ponts tibetans, aptes per a tots els públics, amb un mínim d’edat de 4 anys. A més, el complex també disposa de les barques i patinets a l’estany, circuit d’interpretació de fauna salvatge, inflables, segway o ponies.

Amb tot, La Molina vol dinamitzar i fomentar el turisme a Cerdanya durant l’època estival i generar negoci també quan ha acabat la temporada d’esquí. L’estació obrirà, doncs, cada dia fins al 15 de setembre i després durant els caps de setmana fins al 6 d’octubre.