Un grup de persones del Pallars Jussà han creat un GAM, un grup d’ajuda mútua que es reuneix una tarda cada 15 dies per comentar i entre tots trobar solució a les dificultats que els poden sorgir.

El grup és totalment autogestionat i ells mateixos s’encarreguen de fer difusió perquè s’hi pugui apuntar tothom que en vulgui formar part a través de cartelleria. Compten amb el suport d’AlbaJussà. També hi ha un grup d’ajuda mútua en primera persona a Sort que té la col·laboració de l’Associació salut mental Pallars, i tant a Sort com a Tremp n’hi ha de familiars. De moment en aquest GAM són 6 persones i els organitzadors valoren molt positivament aquesta iniciativa, ja que compten amb força participació dels assistents i animen a tothom que vulgui a formar-ne part.

Parlen al vídeo: HUG ROGER FIGUERA, DINAMITZADOR GAM – MARI CARMEN MORA, DINAMITZADOR GAM