Aquest dijous ha arrencat la quarta edició del Cerdanya Happy Walking, que proposa descobrir a peu diferents indrets de la comarca. Una vintena de persones han participat a la primera sortida d’enguany, que ha tingut lloc a la Fou de Bor i al Camí dels Empedrats. Una de les coses que més valoren els participants són les explicacions d’un guia local que els acompanya en tot moment.

A més d’aquesta, fins diumenge es faran cinc sortides més de diferents dificultats: als estanys de la Muga, la nocturna al Castell de Llívia, al Cap del Ginebrar, pels entorns de Puigcerdà i al pla de l’Àliga. Al finalitzar les excursions, s’ofereix un tast de productes locals. Aquesta vegada tocava pastís d’ortigues i xicoia i crema de nyàmeres. Algunes sortides també compten amb activitats complementàries, com un petit concert de música tradicional del Pirineu o un espectacle de dansa.

Recordem que es sortides tenen un preu de 12 euros per als adults i 6 per als menors de 16 anys i que les inscripcions encara són obertes a la web cerdanyahappywalking.cat o també es poden fer presencialment a les oficines de turisme.

Des del Patronat de Turisme de Cerdanya calculen que l’edició d’enguany comptarà amb uns 200 inscrits, xifra semblant a la de l’any passat.

El Cerdanya Happy Walking, forma part del Festivals de Senderisme promoguts per l’IDAPA que enguany arribaran a 11 comarques pirinenques.

Parlen al vídeo: QUIM ROCA, PARTICIPANT – PIETAT MÀRQUEZ, PARTICIPANT