A menys de 48h d’arrencar la quarta edició del Cerdanya Happy Walking, l’Oficina del Patronat de Turisme ja ha registrat prop de 150 inscripcions, xifra que demostra la consolidació d’aquest festival del senderisme. A més, s’espera que s’omplin les 200 places disponibles en les properes hores, ja que molts fan la reserva en el darrer moment.

Enguany s’han programat 6 sortides guiades de diferent dificultat que tindran lloc des de dijous i fins diumenge. La Fou de Bor, els estanys de la Muga, el Castell de Llívia, el Cap del Ginebrar, l’entorn de Puigcerdà o el pla de l’Àliga són els indrets que podran conèixer els participants al Cerdanya Happy Walking. Ho faran de la mà de guies de muntanya, que completaran l’excursió amb informació de la flora, la fauna i les característiques del territori. A més, al finalitzar s’oferirà tast de productes locals i activitats paral·leles com un espectacle de dansa.

La iniciativa vol convertir la comarca amb un destí de senderisme de primer nivell. A més, es programa en una època amb poca afluència turística a la vall.

Recordem que es sortides tenen un preu de 12 euros per als adults i 6 per als menors de 16 anys. També existeix la possibilitat de comprar el pack de totes les excursions per 30 euros.

Les inscripcions es poden fer ja a la web cerdanyahappywalking.cat o presencialment a les oficines de turisme de la comarca.

El Cerdanya Happy Walking, forma part del Festivals de Senderisme promoguts per l’IDAPA que enguany arribaran a 11 comarques pirinenques.

Parlen al vídeo: CARLES DE MOXÓ, TÈCNIC PATRONAT TURISME CERDANYA