L’Ajuntament de Bassella està a punt de rebre la concessió definitiva per part de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre per tal de poder obrir la platja d’Ogern. Des del consistori han explicat que justament aquest dimarts han rebut la proposta de concessió i ja n’han acceptat les condicions. Ara hauran de fer una petita obra al canal d’entrada de l’aigua i, un cop feta, els donaran la concessió per 25 anys. Recordem que la platja es haver de tancar el 2015 després que un denunciant anònim alertés que el cabal de la Ribera Salada estava per sota del mínim ecològic a causa de la captació d’aigua que omplia les basses de la platja. L’any passat, mentrestant, l’Ajuntament va obtenir un permís provisional de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre per poder agafar aigua del riu i va poder reobrir.