Les candidatures locals de Junts per Catalunya han guanyat a la majoria de municipis de l’Alt Urgell. Així, s’han imposat en 12 de les 19 circumscripcions, mentre que Esquerra ha guanyat en 5 més, Compromís s’ha imposat a la Seu i la CUP ha guanyat l’alcaldia de Cava. A Oliana, Miquel Sala de Junts s’ha imposat amb 4 regidors, però ha perdut la majoria absoluta, ja que Esquerra n’ha obtingut 3 i Compromís 2. A Organyà, Celestí Vilà també de Junts sí que podrà governar amb majoria absoluta, després d’assolir 4 dels 7 regidors. Esquerra ha pujat fins als 2 i Compromís ha baixat i s’ha quedat amb un. A Coll de Nargó, Martí Riera d’Esquerra podrà governar 4 anys més, després d’imposar-se amb claredat i assolir 5 regidors, per davant dels 2 de Junts. A Montferrer i Castellbò, Albert Marquet de Junts també podrà seguir governant amb comoditat, després d’assolir 7 regidors, per 1 d’Esquerra i 1 de Compromís. A Ribera d’Urgellet, Josefina Lladós revalida l’alcaldia, ara amb majoria absoluta i sota les sigles de Junts, amb 4 regidors. Esquerra es queda amb 2 i Compromís amb 1. Altres alcaldes que seguiran són Ricard Mateu a Valls de Valira, Gemma Orrit a Peramola i Antoni Casanovas a Arsèguel, tots tres per Esquerra; Rosa Fàbrega, a Valls d’Aguilar, Carme Ribó a Alàs i Cerc,
Marta Poch, a Josa i Tuixent, Pep Camps a la Vansa i Fórnols i Cristina Barbens a Bassella, tots ells per Junts. Pel que fa a la composició del Consell Comarcal, Junts obté 9 consellers, Esquerra 6 i Compromís 4, de manera que els republicans seran decisius per decantar la majoria.