Ja es pot visitar a l’Epicentre de Tremp l’exposició Botigues amb ànima de Pilar Baró. Una mostra que fa un recorregut pel comerç tradicional de Tremp a través de la pintura. L’artista ha plasmat sobre tela les entrades de botigues de tota la vida; algunes que encara tenen la persiana pujada, altres que han canviat de propietaris i de temàtica i algunes que malauradament van tancar portes i no han tornat a obrir-les. Amb aquesta exposició però Pilar Baró les fa perdurar en el temps, els dona la possibilitat de seguir existint i de recordar-les tal com havien estat.
La mostra es pot visitar fins al proper 2 de juny en horari d’obertura habitual de l’Epicentre, però aquest dissabte a la tarda, coincidint amb la Fira de Primavera de Tremp, se’n farà la presentació. A més, dins de la temàtica de rememoració de l’antic comerç també es pot visitar la mostra La Rebotiga de l’Arxiu, a l’antiga botiga Casa Palmerola.