Precisament aquest ha estat el darrer ple ordinari de la legislatura actual i com a tal tant govern com oposició han valorat la feina feta aquests 4 anys.
L’alcalde, que no opta a la reelecció, ha volgut agrair la feina feta per tots els regidors, especialment del seu grup municipal i d’Esquerra Republicana amb qui han treballat amb coalició. I també ha destacat 2 grans obres que s’han fet durant el seu mandat i de les quals se sent especialment orgullós per la repercussió positiva per la ciutadania.

També Compromís per Tremp ha valorat positivament la feina feta durant la legislatura i, si bé ha remarcat que a l’oposició no es pot treballar tan pel municipi, sí que esperen que les seves aportacions hagin estat beneficioses.

També s’ha volgut destacar des de l’equip de govern la quantitat d’obres i accions que no es veuen a simple vista i que s’han fet per millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes tan de Tremp com dels nuclis agregats.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP – SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP