El Sedis Bàsquet està començant a fer gestions de cara a una possible participació europea del Cadí la Seu. L’equip té possibilitats reals d’acabar la lliga entre els quatre primers, si aconsegueix passar els quarts de final dels play-off. Això li donaria dret a disputar l’Eurocup, la segona competició continental, i des de la directiva estan valorant si el club podria assumir una participació europea.

Sigui com sigui, des de la directiva s’han mostrat molt satisfets d’aquesta temporada excepcional, en què el club ha arirbat a semifinals de la Copa de la Reina i ha assolit la millor classificació a la lliga regular, sent tercer.

Ara, l’equip prepara ja l’enfrontament de diumenge contra l’Araski, l’últim de la lliga regular, i té la mirada posada ja en els quarts dels play-off contra Gipuzkoa.

Parlen al vídeo: PERE PORTA, PRESIDENT SEDIS BÀSQUET