Els alcaldes del Pallars Sobirà estudien deixar de pagar el cànon de l’aigua a l’Agència Catalana de l’Aigua com a mostra del descontent i desacord amb la proposta negativa que aquesta institució ha emès en referència a la celebració del festival Doctor Music a Escalarre.

També entre les propostes que han sortit del consell d’alcaldes celebrat aquest dijous al vespre, i on es s’ha convidat al president del Consell comarcal del Pallars Jussà per sumar esforços, hi ha idea de constituir un consell d’alcaldes de l’Alt Pirineu i Aran.

Un altre acord ha estat demanar una reunió urgent amb tot el govern.

A banda també es treballa amb la idea d’internacionalitzar la problemàtica del Pirineu anant a Waterloo i exposant-ho a Carles Puigdemont.
A més s’han emplaçat per acabar de definir les accions el proper dilluns al vespre en un altre consell d’alcaldes.
Per la seva banda, Diputació de Lleida ha acordat celebrar dilluns vinent una reunió amb tots els grups de la corporació per tal de mirar de trobar solucions a la possible marxa del festival del Pallars Sobirà.

Parlen al vídeo: CARLOS ISUS, PRESIDENT C.C. PALLARS SOBIRÀ