La més que possible marxa del Doctor Music Festival del Pallars ha estat rebuda amb indigació i decepció al territori. Els quatre municipis de les valls d’Àneu veien en el certamen una gran oportunitat econòmica que els podia salvar pràcticament tot l’estiu. Des de les institucions de la vall creuen que la situació s’hauria pogut resoldre positivament i s’han mostrat indignats amb aquest possible desenllaç.

Un dels sectors més afectats si el festival marxa serà l’hoteler. Durant els dies del certamen pràcticament totes les places hoteleres de la comarca estaven plenes, i ara ja veuen s’acabaran cancelant totes les reserves.

Justament aquest dijous a la tarda s’ha convocat un Consell d’Alcaldes del Pallars Sobirà per tal d’analitzar la situació.

Parlen al vídeo: JOSEP ANTONI CERVÓS, ALCALDE DE LA GUINGUETA D’ÀNEU – CARLES CORTINA, PRESIDENT CONSORCI TURISME VALLS D’ÀNEU – MARIA TERESA SAMBOLA, GERENT HOSTAL VALL D’ÀNEU