L’estació de la Molina ha viscut cinc jornades dedicades a l’esquí alpí adaptat amb les Copes del Món del Comitè Olímpic Internacional (IPC) per a persones amb discapacitat física o visual, que han finalitzat aquest dissabte. S’han disputat dues modalitat, traçades a l’estadi Roc Blanc: les competicions de gegant (GS) i les proves d’eslàlom (SL).

La cita ha reunit més de 60 esquiadors d’una vintena de països. Entre els participants, també hi ha hagut presència espanyola amb la mallorquina Úrsula Pueyo, l’esquiadora de Lleó Raquel Martínez i Oscar Espallargas de Terol. Els millors resultats els ha aconseguit Espallargas amb una 5a i una 7a plaça en el SL.

Des de fa molts anys, La Molina ha estat un clar exemple d’estació accessible, un espai dissenyat perquè persones amb discapacitat física o visual puguin tastar la neu de ben a prop i practicar tota mena d’esports a l’aire lliure. Mostra de la seva implicació és la gran quantitat de proves del Comitè Paralímpic Internacional (IPC, en les seves sigles en anglès) que ha acollit al llarg de la seva història.