Bonifaci Colomina s’ha incorporat com a nou regidor al grup municipal de Compromís per Tremp, actualment a l’oposició, en el ple celebrat aquest dilluns al vespre. Colomina ha entrat a la corporació en substitució a Diego Roldán que fa uns mesos va haver de deixar-la per motius laborals.

El regidor ha pres possessió del càrrec al començament de la sessió, de manera que ja ha pogut participar al plenari. Des de l’equip de govern també s’ha volgut agrair la predisposició de Bonifaci Colomina i el seu afany de servei al poble.

Bonifaci Colomina ja ha estat en altres legislatures regidor de l’Ajuntament de Tremp, tan a l’oposició com al govern, on ha encapçalat regidories com la d’obres i urbanisme.

Parlen al vídeo: BONIFACI COLOMINA, REGIDOR COMPROMÍS PER TREMP – JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP