Anna Ritz, cap de llista per Junts per Tremp, ja ha presentat tot el seu equip que l’acompanyarà a les eleccions municipals del mes de maig i on ha volgut destacar la transversalitat de la llista i les aptituds de cada membre que es complementen entre ells.

L’acte, que s’ha dut a terme a l’Espai cultural La Lira de Tremp, ha comptat amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, que ha destacat la importància de cada una de les persones que aposta per formar part de les llistes de Junts per Catalunya arreu del país.

A l’inici de l’acte precisament s’ha presentat tots els alcaldables per Junts per Catalunya que ja han apostat per presentar-se a les eleccions municipals del mes de maig al Pallars Jussà. S’han pogut veure cares noves, amb idees renovades del què volen pels seus municipis, però també actuals alcaldes que els avala la seva experiència al capdavant del consistori. Tots ells amb molta il·lusió per entre tots tirar endavant la comarca.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, ALCALDABLE PER JUNTS PER TREMP – QUIM TORRA, PRESIDENT GENERALITAT DE CATALUNYA