La vaga feminista d’aquest 8 de març ha comptat amb un gran nombre d’activitats reivindicatives a La Pobla de Segur i a Sort. A banda de la lectura del manifest a la tarda, a La Pobla des de les 10 del matí l’activitat ha estat constant. S’han creat diferents pancartes i s’ha fet visible la necessitat d’un canvi de dinàmica en alguns titulars de la premsa. També s’ha pogut sentir una conferència de Cristina Simó sobre el projecte Joc de Dames, que pretén visibilitzar el paper de la dona a través d’incloure-la en les visites guiades als equipaments històrics dels Pallars. Els actes han estat organitzats per l’agrupació Dones Feministes del Pallars. I a Sort les activitats han començat a la tarda reivindicant les dones a l’espai públic, ja que la majoria de carrers tenen noms d’home, s’ha fet un cinefòrum feminista, un sopar col·lectiu i el ja tradicional Ball de les mil Raons. També dissabte s’inaugura a Sort l’exposició Llibres d’autora.