El Cúrling Puigcerdà Pànxing ha tancat la primera fase del Campionat d’Espanya Masculí 1a Divisió com a quart classificat, amb el balanç de tres victòries i tres derrotes. La competició, que se celebra a Jaca, afrontarà la segona fase els dies 22, 23 i 24 de març, amb la resta dels partits pendents.

L’equip puigcerdanenc va començar la competició amb una victòria davant el Madrid B-52 (7 a 4). Les altres dues victòries van arribar davant l’Sporting l’Olla (6 a 5) -un triomf molt valuós tenint en compte que els vallesans són els actuals campions de Catalunya- i el SVC Iparpolo Masculino (5 a 4).

Tot i la situació privilegiada actual a la classificació, els ceretans no podran badar en els darrers tres partits ja que la diferències en punts amb la resta dels rivals és mínima. I és que, per exemple, entre el quart i el novè classificat només hi ha una victòria o una derrota de diferència. Des del club es mostren satisfets d’aquesta quarta posició i confien en les seves possibilitats per afrontar la resta de partits.

Així doncs, en el segon tram de la competició el Puigcerdà es veurà les cares amb el Hielo Pisuerga, el Jaca i el Val d’Aran.

Al capdamunt de la classificació provisional hi ha el Txuri-Berri Cafés Aitona -actuals campions-, Val de Aran i Barcelona Navarro, empatats a punts.

Recordem que l’equip de Puigcerdà està format per Aleix Raubert, Eduard Ferrer,
Jordi Diví i Carles de Moxó.

Per la seva banda, l’equip femení del Cúrling Puigcerdà Pànxing disputarà, aquest cap de
setmana, també a Jaca, la primera fase del Campionat d’Espanya. Les cerdanes jugaran la competició amb l’objectiu d’entrar en els play-offs per jugar la segona fase en la lluita pel títol. Un gran repte tenint en compte que l’any passat van quedar fora de les primeres places.

El conjunt cerdà femení està format per Anabel Valle, Helena Fabra, Lara Ruiz, Sílvia Orriols i Montse Martí.

Parlen al vídeo: CARLES DE MOXÓ, PRESIDENT CÚRLING PUIGCERDÀ