Un incendi en un pis al centre de Puigcerdà ha obligat aquest divendres a atendre 22 persones per inhalació de fum, onze in situ i la resta a l’hospital de Cerdanya. Quatre dels evacuats al centre sanitari eren menors. Tots ells van ser donats d’alta unes hores més tard.
Els Bombers van rebre l’avís quan faltaven pocs minuts per les 9h de la nit. Alguns testimonis van veure flames al segon pis del número 1 del carrer Alfons I, just a tocar de la plaça de l’ajuntament.
Sis dotacions dels Bombers, de Puigcerdà, Llívia, Alp, Bellver, Guardiola i Manresa van treballar en les tasques d’extinció. En l’operatiu també hi van participar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), els Mossos d’Esquadra i agents de la Policia Local de Puigcerdà.
Segons ha informat el propietari de l’edifici a aquest mitjà, el foc només va afectar una habitació del pis i s’estan investigant les causes que van provocar l’incendi.
Els Bombers van inspeccionar l’estat de les instal·lacions i van comprovar que l’estructura de l’edifici no va resultar danyada. Tot i això, durant les tasques d’extinció es va evacuar una vintena de veïns per precaució.