L’ajuntament de Llívia ja ha començat a adequar la zona de davant de l’església de Nostra Senyora dels Àngels, on preveu crear un espai enjardinat que doni mes protagonisme al temple. De fet, ja hi havia una zona verda, però es trobava en força mal estat i, a més, els arbres de gran dimensions amagaven la façana de l’església. De moment s’han retirat els pins i també s’ha adequat un accés més còmode per als vianants i també per als vehicles funeraris.

Aquesta nova zona enjardinada quedarà connectada amb les restes del fòrum romà, situades just a tocar. Des de l’ajuntament han explicat que, a més de col·locar-hi una tanca i panells informatius, també s’enjardinada aquest espai, amb l’objectiu d’embellir una de les zones més concorregudes de Llívia

El consistori prepara ara el projecte per poder portar a terme els treballs de millora a la primavera.

Parlen al vídeo: TOMÀS ISERN, REGIDOR AJUNTAMENT LLÍVIA