El consell comarcal de l’Alta Ribagorça ha arribat a un acord amb el Casal de la Gent Gran del Pont de Suert per tal que crear un espai Carmanyola. Es tracta d’un espai compartit amb l’activitat menjars en companyia on els alumnes de l’institut que viuen fora del Pont de Suert i no van a casa al migdia perquè fan activitats a la tarda, poden anar amb les seves carmanyoles a dinar i tenen una cuina habilitada per escalfar-se el menjar i una nevera.

A banda de l’espai per escalfar-se el dinar i menjar-se’l, també se’ls ha habilitat una sala del costat per tal que puguin mirar la televisió o estudiar.
Es calcula que hi ha una dotzena d’alumnes que poden sol·licitar el servei i durant aquesta setmana ja es poden apuntar. I un cop apuntats poden començar a utilitzar el servei immediatament.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA