Càritas d’Urgell, juntament amb l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, el Sedis Bàsquet, la residència Caser d’Oliana i la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet han presentat aquest divendres una nova edició de la campanya “Jo també vull jugar”. L’objectiu és recollir joguines en bon estat per aquest Nadal, per tal de poder-les donar a les famílies de la Seu i l’Alt Urgell que es considera que estan en situació de fragilitat. Les joguines poden ser noves o reaprofitades, però sempre han d’estar en bon estat.

Les joguines es podran entregar a la residència d’Oliana, al local de l’Associació d’Hostaleria i al Palau d’Esports, del 15 al 27 de desembre. A més, aquest darrer dia coincidirà amb un partit del Cadí la Seu.

L’objectiu de la campanya es poder arribar a unes 25 famílies, aproximadament, que són les que es tenen detectades des de Càritas i els serveis socials.

Parlen al vídeo: JOSEP CASANOVA, DIRECTOR CÀRITAS D’URGELL – PERE PORTA, PRESIDENT SEDIS BÀSQUET – JOAN CANUT, REPRESENTANT ASSOC. HOSTALERIA